FlexiPlant
Latviešu nacionālie un mūsdienu ēdieni.
- Izveidots 16 septembris 2022
Kur? Rēzeknes tehnikumā
Kas? Jaunieši, kas jau trešo gadu apgūst izglītības programma “Ēdināšanas pakalpojumi” ar kvalifikāciju pavārs.
Ko dara? Apgūst praktiskās iemaņas un prasmes, gatavojot Latviešu nacionālus un mūsdienu ēdienus. Kā arī aprobē reālā vidē savvaļas augu izmantošanu ēdienu gatavošanā un pasniegšanā. Izmantojot skolotāju zināšanas un pieredzi, kas gūtas Erasmus+ 2. pamatdarbības (Key Action 2) “Sadarbība inovācijas veicināšanai un labas prakses apmaiņa” stratēģiskas partnerības projektā „Flexiplant” (Nr.2020-1-PL01-KA202-081486)
Sagatavoja skolotāja Samanta Gaile.