Rēzeknes tehnikums

Kļūsti par profesionāli!

Jaunumi

Jaunie žurnāli Rēzeknes tehnikumā bibliotēkā.

bibliotekazurnali1

2020.gadā bibliotēka piedāvā saviem lasītājiem jaunus žurnālus.

"The World of Interiors" Liels populārs izdevums no Lielbritānijas par interjera dizainu un pieguļošās teritorijas noformējumu savās publikācijās iepazīstina lasītājus ar jaunākajām interjeru modes tendencēm, informāciju par mājas oriģinālajiem jaunumiem, t.sk. sadzīves tehniku, virtuves iekārtām un vannas istabu aksesuāriem, mēbelēm no pazīstamiem dizaineriem. Jūs redzēsiet arī lielisku pasaules slaveno dizaineru galeriju interjera noformējuma risinājumus lieliskai dzīvei. 

“Ideal Home” - britu populārākais, grezni ilustrēts interjeru un māju dizaina žurnāls. Piedāvā nepārspējamu praktisko ideju kombināciju, reālās mājas un patērētāju ekspertu padomus par jaunākajiem produktiem un pakalpojumiem. . Katrā numurā ir materiālu, tehnikas un mēbeļu jaunumi no pazīstamiem ražotājiem. Ir aplūkotas modernas telpu noformējuma tendences.

“WOOD-Мастер” ir amerikāņu žurnāla ar tādu pašu nosaukumu versija krievu valodā. Žurnāla mērķauditorija ir gan pieredzējuši galdnieki un mēbeļnieki, gan amatieri un aroda entuziasti. Žurnālā ir publicēti projekti pašu īstenošanai, mūsdienīgas tendences un jaunas idejas amatniecībā, instrumentu apskati , tehniskās nianses un ieteikumi.

Kā vienmēr, piedāvājumā ir populārākie Latvijas žurnāli izklaidēm un atpūtai: ‘’ Dari pats”, ‘’Santa”, ‘’Lilit”, “Ilustrēta pasaules vēsture”, “Pastaiga”, “DEKO”, “Ievas virtuve” un citi.

bibliotekazurnali1 

Informāciju sagatavoja bibliotekāre G.Sepirkovska

Aktīvā pozīcija: Sākums Aktualitātes Jaunumi Jaunie žurnāli Rēzeknes tehnikumā bibliotēkā.

Kontaktinformācija

Varoņu iela 11a, Rēzekne, LV-4604
Tālr.: +371 646 33664
Fakss: + 371 646 32665
E-pasts: pasts@rezeknestehnikums.lv
Citi kontakti