Rēzeknes tehnikums

Kļūsti par profesionāli!

Jaunumi

Panākumi Nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā SkillsLatvia 2022

meikatons 4

No 21. līdz 22. aprīlim Nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā ,,SkillsLatvia 2022” piedalījās Rēzeknes tehnikuma izglītojamie nominācijās: Web tehnoloģijas, Elektriskās instalācijas un Viesu uzņemšana. Šinī konkursā jaunie profesionāļi demonstrēja savu prasmju izcilību un iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajos meistarības konkursos EuroSkills un WorlSkills.

Sveicam ar panākumiem sudraba medaļu ieguvējus: Aini Vilkasti nominācijā ,,Elektriskās instalācijas’’ un Danielu Gabranovu nominācijā ,,Web tehnoloģijas’’!

Aiņa novēlējums 1., 2. un 3. kursu IP Enerģētika izglītojamajiem: ,,Panākumu latiņa ir pacelta augstu: iegūta 1. vieta Starptautiskajā profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkurss “Kurzemes elektromontāža 2022” un 2. vieta konkursā SkillsLatvia 2022. Panākumu līmenis jānotur!’’

Daniela atziņa: ,,Ir ļoti daudz jāmācās. Lai gūtu sekmes konkursos vai arī reālā darba vidē, nepieciešamas plašas zināšanas.”

Lielisku pieredzi, startējot konkursa nominācijā ,,Viesu uzņemšana’’, ieguva arī Veronika Kamiņina.

Veronikas novēlējums izglītojamajiem: ,,Uzdrošinieties piedalīties konkursos, olimpiādēs un citās aktivitātēs! Tā ir iespēja gūt jaunu pieredzi, iespēja mācīties pārvarēt stresu, saņemties un darīt, pieņemt lēmumus nestandarta situācijās”.

Paldies konkursa dalībniekiem Ainim, Danielam un Veronikai par neatlaidību un centību!

Paldies pedagogiem Vitālijam Dunkinam, Imantam Gērikam, Sergejam Kakaulinam, Vladimiram Ivanovam un Anitai Raudivei par ieguldīto darbu jauniešu sagatavošanā konkursam!

Pateicība par sadarbību un atbalstu konkursantes Veronikas sagatavošanā arī viesnīcas ,,Kolonna Hotel Rēzekne'' vadītājai Līgai Mivrenikai!

Informāciju sagatavoja direktora vietniece Irēna Kroiče

galdaspeles12k1krez  galdaspeles12k1krez

galdaspeles12k1krez  galdaspeles12k1krez

galdaspeles12k1krez

Web tehnoloģijas: 31:17

Elektriskā instalācija: 57:23

https://www.viaa.gov.lv/lv/skillslatvia-2022

Foto un Video: Valsts izglītības attīstības aģentūra

Aktīvā pozīcija: Sākums Aktualitātes Jaunumi Panākumi Nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā SkillsLatvia 2022

Kontaktinformācija

Varoņu iela 11a, Rēzekne, LV-4604
Tālr.: +371 646 33664
Fakss: + 371 646 32665
E-pasts: pasts@rezeknestehnikums.lv
Citi kontakti