Rēzeknes tehnikums

Kļūsti par profesionāli!

SAM 8.3.5.

Tikšanās ar VID speciālistiem

vidspec12020. gada 11. martā izglītības programmas “Pārtikas produktu tehnoloģija” kvalifikācija “Pārtikas produktu ražošanas tehniķis” 3.B, 4.B mācību grupu izglītojamajiem un izglītības programmas “Ēdināšanas pakalpojumi” kvalifikācija “Ēdināšanas pakalpojumu speciālists” 3.C, 4.C mācību grupu izglītojamajiem notika izglītojošā lekcija Valsts ieņēmumu dienesta speciālistu vadībā.

 

 

Lekciju vadīja VID Nodokļu pārvaldes Klientu apkalpošanas daļas Septītās nodaļas vadītājas vietniece Inese Birnika un Nodokļu kontroles pārvaldes Nodokļu aprēķinu un datu atbilstības pārvalžu daļas vadītāja Ilga Komule, stāstot par pirmajiem soļiem topošajiem uzņēmējiem un nodokļu nomaksas veicināšanas galvenajiem aspektiem. Izglītojamie uzzināja, kā notiek saimnieciskās darbības reģistrācija un nodokļu maksāšana, kādi dokumenti jāiesniedz VID par ēdināšanas uzņēmumu darbību, kā pareizi noformē, reģistrē pavadzīmes, iepirkuma aktus un pilnvaras, kādi dokumenti nepieciešami, ja produktus iepērk no zemnieku saimniecībām vai individuāliem uzņēmējiem.

Pateicamies VID Nodokļu pārvaldes Klientu apkalpošanas daļas Septītās nodaļas vadītājai Anitai Samuševai par atsaucību un sadarbību! Īpašs paldies VID Nodokļu pārvaldes Klientu apkalpošanas daļas Septītās nodaļas vadītājas vietniecei Inesei Birnikai un Nodokļu kontroles pārvaldes Nodokļu aprēķinu un datu atbilstības pārvalžu daļas vadītājai Ilgai Komulei par tik interesantu, detalizētu un izglītojošu lekciju!

vidspec1

  projekts1

Aktīvā pozīcija: Sākums Tehnikums Projekti SAM 8.3.5. Tikšanās ar VID speciālistiem

Kontaktinformācija

Varoņu iela 11a, Rēzekne, LV-4604
Tālr.: +371 646 33664
Fakss: + 371 646 32665
E-pasts: pasts@rezeknestehnikums.lv
Citi kontakti