Rēzeknes tehnikums

Kļūsti par profesionāli!

SAM 8.3.5.

Katra diena ir savādāka un unikāla

ferma

21. aprīlī pateicoties ciešai un veiksmīgai sadarbībai ar Daugavpils būvniecības tehnikumu, Rēzeknes tehnikuma profesionālās izglītības skolotājiem un izglītības programmas “Ēdināšanas pakalpojumi” 2.C, 3.C un 4.C mācību grupu izglītojamajiem bija izcila iespēja piedalīties karjeras tiešsaistes nodarbībā ar Restorānu servisa skolas un restorāna "Ferma" vadītāju Māri Astiču.

Tikšanas laikā jaunieši tika iepazīstināti ar izvēlētās profesijas aktualitātēm, jaunākajām tendencēm ēdināšanas jomā, nozares jaunumiem, karjeras veidošanas un tālākmācības iespējām, kā arī saņēma atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem no šīs jomas profesionāļa.

   ferma

Māris Astičs stāstīja par sava restorāna darbību, savu Komandu, iekšējo organizācijas kultūru un noteikumiem, lielākajam sasniegumiem un nākotnes plāniem, atzīmējot, ka cilvēkiem restorāna apmeklējums ir pilnvērtīgs pasākums, kur notiek ēdienu baudīšana, tāpēc svarīgi, lai tas būtu patīkams un atmiņā paliekošs. Visi virtuālās tikšanās dalībnieki vēroja meistarklasi restorāna šefpavāra Nila Ģēveļa vadībā - zandarta pirmapstrādi, uzzinot par tā niansēm un saņemot vērtīgus padomus.

Nobeigumā Māris Astičs pastāstīja par prakses un darba iespējām, norādot, ka par labu pavāru var kļūt jebkurš, kam ir gribasspēks, vēlme mācīties un strādāt, atbildība pret visu, ko dari un jābūt iekšējai dzirkstelei. Veiksmes formula no Māra Astiča un Nila Ģēveļa topošajiem ēdienu gatavošanas speciālistiem: “Lai kļūtu par profesionālu pavāru, jātur nazi rokā un jāstrādā vairāk stundu, nekā sēžat telefonā.”

Pateicamies Daugavpils būvniecības tehnikumam par sadarbību. Īpašs paldies profesionālas izglītības skolotājai Sarmītei Meļnikovai un karjeras konsultantei Lindai Pūdānei par atsaucību un iespēju piedalīties tiešsaistes tikšanās.

Milzīgs paldies Restorānu servisa skolas un restorāna "Ferma" vadītājam Mārim Astičam un šefpavāram Nilam Ģēvelim par tik iedvesmojošu, motivējošu un pozitīvu tikšanos!

  projekts1

Aktīvā pozīcija: Sākums Tehnikums Projekti SAM 8.3.5. Katra diena ir savādāka un unikāla

Kontaktinformācija

Varoņu iela 11a, Rēzekne, LV-4604
Tālr.: +371 646 33664
Fakss: + 371 646 32665
E-pasts: pasts@rezeknestehnikums.lv
Citi kontakti